Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Volatile and sensory evaluation of Mexican Fresco cheese as affected by specific wild Lactococcus lactis strains
 
 
Titel: Volatile and sensory evaluation of Mexican Fresco cheese as affected by specific wild Lactococcus lactis strains
Auteur: Reyes-Díaz, Ricardo
González-Córdova, Aarón F.
del Carmen Estrada-Montoya, María
Méndez-Romero, José I.
Mazorra-Manzano, Miguel Angel
Soto-Valdez, Herlinda
Vallejo-Cordoba, Belinda
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 1 pagina's 242-253
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland