Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Agar-immobilized basil–lactic acid bacteria bioproducts as goat milk taste-masking agents and natural preservatives for the production of unripened goat cheese
 
 
Titel: Agar-immobilized basil–lactic acid bacteria bioproducts as goat milk taste-masking agents and natural preservatives for the production of unripened goat cheese
Auteur: Bartkiene, Elena
Laurikietyte, Ruta
Lele, Vita
Zavistanaviciute, Paulina
Mozuriene, Erika
Baltusnikiene, Aldona
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 101 (2018) nr. 12 pagina's 10866-10876
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland