Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content
 
 
Titel: Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content
Auteur: Černíková, Michaela
Nebesářová, Jana
Salek, Richardos Nikolaos
Řiháčková, Lada
Buňka, František
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. 6 pagina's 4300-4307
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland