Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Consumers' perceptions toward 3 different fermented dairy products: Insights from focus groups, word association, and projective mapping
 
 
Titel: Consumers' perceptions toward 3 different fermented dairy products: Insights from focus groups, word association, and projective mapping
Auteur: Esmerino, Erick A.
Ferraz, Juliana P.
Filho, Elson R. Tavares
Pinto, Letícia P.F.
Freitas, Mônica Q.
Cruz, Adriano G.
Bolini, Helena M.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. 11 pagina's 8849-8860
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland