Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Dough properties, bread quality, and associated interactions with added phenolic compounds: A review
 
 
Titel: Dough properties, bread quality, and associated interactions with added phenolic compounds: A review
Auteur: Xu, Jingwen
Wang, Weiqun
Li, Yonghui
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 52 (2019) nr. C pagina's 629-639
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland