Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Comparative bio-accessibility, bioavailability and bioequivalence of quercetin, apigenin, glucoraphanin and carotenoids from freeze-dried vegetables incorporated into a baked snack versus minimally processed vegetables: Evidence from in vitro models and a human bioavailability study
 
 
Titel: Comparative bio-accessibility, bioavailability and bioequivalence of quercetin, apigenin, glucoraphanin and carotenoids from freeze-dried vegetables incorporated into a baked snack versus minimally processed vegetables: Evidence from in vitro models and a human bioavailability study
Auteur: Perez-Moral, Natalia
Saha, Shikha
Philo, Mark
Hart, Dave J.
Winterbone, Mark S.
Hollands, Wendy J.
Spurr, Mike
Bows, John
van der Velpen, Vera
Kroon, Paul A.
Curtis, Peter J.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's 410-419
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland