Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 63 gevonden artikelen
 
 
  In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus
 
 
Titel: In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus
Auteur: Nobre, C.
Sousa, S.C.
Silva, S.P.
Pinheiro, A.C.
Coelho, E.
Vicente, A.A.
Gomes, A.M.P.
Coimbra, M.A.
Teixeira, J.A.
Rodrigues, L.R.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 46 (2018) nr. C pagina's 278-287
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland