Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effect of micronization process on the functional component content and anti-inflammatory activity of Luffa cylindrical peel
 
 
Titel: Effect of micronization process on the functional component content and anti-inflammatory activity of Luffa cylindrical peel
Auteur: Chou, Ling-Hui
Liu, Hsin-Lan
Kao, Tsai-Hua
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 27 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland