Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation on the content of bioactive compounds in tofu-type products
 
 
Titel: Effect of fermentation on the content of bioactive compounds in tofu-type products
Auteur: Riciputi, Ylenia
Serrazanetti, Diana Isabella
Verardo, Vito
Vannini, Lucia
Caboni, Maria Fiorenza
Lanciotti, Rosalba
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 27 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland