Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Low oil French fries produced by combined pre-frying and pulsed-spouted microwave vacuum drying method
 
 
Titel: Low oil French fries produced by combined pre-frying and pulsed-spouted microwave vacuum drying method
Auteur: Quan, Xiaojian
Zhang, Min
Fang, Zhongxiang
Liu, Huihua
Shen, Qiaosheng
Gao, Zhongxue
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland