Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Food-grade single-cell protein production, characterization and ultrafiltration recovery of residual fermented whey proteins from whey
 
 
Titel: Food-grade single-cell protein production, characterization and ultrafiltration recovery of residual fermented whey proteins from whey
Auteur: Yadav, J.S.S.
Yan, S.
Ajila, C.M.
Bezawada, J.
Tyagi, R.D.
Surampalli, R.Y.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland