Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Sub- and supercritical water hydrolysis of agricultural and food industry residues for the production of fermentable sugars: A review
 
 
Titel: Sub- and supercritical water hydrolysis of agricultural and food industry residues for the production of fermentable sugars: A review
Auteur: Prado, Juliana M.
Lachos-Perez, Daniel
Forster-Carneiro, Tânia
Rostagno, Mauricio A.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 98 (2016) nr. C pagina's 95-123
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland