Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Study on the effects of different drying methods on physicochemical properties, structure, and in vitro digestibility of Fritillaria thunbergii Miq. (Zhebeimu) flours
 
 
Titel: Study on the effects of different drying methods on physicochemical properties, structure, and in vitro digestibility of Fritillaria thunbergii Miq. (Zhebeimu) flours
Auteur: Chen, Xuetao
Li, Xia
Mao, Xinhui
Huang, Hanhan
Miao, Jing
Gao, Wenyuan
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 98 (2016) nr. C pagina's 266-274
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland