Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Process optimization by response surface methodology and quality attributes of vacuum fried yellow fleshed sweetpotato (Ipomoea batatas L.) chips
 
 
Titel: Process optimization by response surface methodology and quality attributes of vacuum fried yellow fleshed sweetpotato (Ipomoea batatas L.) chips
Auteur: Esan, T.A.
Sobukola, O.P.
Sanni, L.O.
Bakare, H.A.
Munoz, L.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 95 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland