Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Preservation of sliced cooked ham at 25, 30 and 37°C under moderated pressure (hyperbaric storage) and comparison with refrigerated storage
 
 
Titel: Preservation of sliced cooked ham at 25, 30 and 37°C under moderated pressure (hyperbaric storage) and comparison with refrigerated storage
Auteur: Fernandes, Pedro A.R.
Moreira, Sílvia A.
Duarte, Ricardo
Santos, Diana I.
Queirós, Rui P.
Fidalgo, Liliana G.
Santos, Mauro D.
Delgadillo, Ivonne
Saraiva, Jorge A.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 95 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland