Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the chestnuts drying temperature on the rheological properties of their doughs
 
 
Titel: Influence of the chestnuts drying temperature on the rheological properties of their doughs
Auteur: Moreira, Ramón
Chenlo, Francisco
Torres, María D.
Rama, Beatriz
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 91 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland