Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Quality parameters assessment in kiwi jam during pasteurization. Modelling and optimization of the thermal process
 
 
Titel: Quality parameters assessment in kiwi jam during pasteurization. Modelling and optimization of the thermal process
Auteur: Lespinard, Alejandro R.
Bambicha, Ruth R.
Mascheroni, Rodolfo H.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 90 (2012) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland