Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Different Starch Types on Retardation of Staling of Microwave-baked Cakes
 
 
Titel: Effects of Different Starch Types on Retardation of Staling of Microwave-baked Cakes
Auteur: Seyhun, N.
Sumnu, G.
Sahin, S.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 83 (2005) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland