Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Spacer Length on Beta-Lactoglobulin Hydrolysis by Trypsin Covalently Immobilized on a Cellulosic Support
 
 
Titel: Effect of Spacer Length on Beta-Lactoglobulin Hydrolysis by Trypsin Covalently Immobilized on a Cellulosic Support
Auteur: Yamamoto, S.
Imamura, A.
Susanti, I.
Hori, K.
Tanji, Y.
Unno, H.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 83 (2005) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland