Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Dendrobium nobile Lindl. on volatile flavor substances and nonvolatile metabolites of rice wine fermented by Saccharomyces cerevisiae and Wickerhamomyces anomalus monocultures
 
 
Titel: Effect of Dendrobium nobile Lindl. on volatile flavor substances and nonvolatile metabolites of rice wine fermented by Saccharomyces cerevisiae and Wickerhamomyces anomalus monocultures
Auteur: Guo, Zhongxia
Zhang, Lin
Cen, Lanyan
Dai, Yifeng
Qiu, Shuyi
Zeng, Xiangyong
Wang, Xiaodan
Wei, Chaoyang
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's 130-143
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland