Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dynamic high-pressure microfluidization and thermal processing on quality and volatile components of NFC tomato juice
 
 
Titel: Effect of dynamic high-pressure microfluidization and thermal processing on quality and volatile components of NFC tomato juice
Auteur: Zhang, Zhiwei
Mu, Shuaixue
Gao, Zhenhong
Yang, Xinyi
Zhang, Meiyue
Cheng, Yuying
Qu, Kunsheng
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's 176-186
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland