Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the stability of anthocyanins extracts through adsorption into nanoclays – development of a smart biohybrid sensor for intelligent food packaging or as natural food additive/preservative
 
 
Titel: Enhancing the stability of anthocyanins extracts through adsorption into nanoclays – development of a smart biohybrid sensor for intelligent food packaging or as natural food additive/preservative
Auteur: Koop, Betina L.
Soares, Lenilton S.
Cesca, Karina
Souza, Victor G.L.
Valencia, Germán A.
Monteiro, Alcilene R.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's 315-326
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland