Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Development of a stable fermented creamy structure from hazelnut in the scope of plant-based food production
 
 
Titel: Development of a stable fermented creamy structure from hazelnut in the scope of plant-based food production
Auteur: Erem, Erenay
Kilic-Akyilmaz, Meral
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's 128-135
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland