Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Hot-air ultrasound-assisted drying of green wheat and barley malts to enhance process kinetics, amylase activity and their application in bread formulation
 
 
Titel: Hot-air ultrasound-assisted drying of green wheat and barley malts to enhance process kinetics, amylase activity and their application in bread formulation
Auteur: Polachini, Tiago Carregari
Cárcel, Juan A.
Norwood, Eve-Anne
Chevallier, Sylvie Swyngedau
Le-Bail, Patricia
Le-Bail, Alain
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's 17-28
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland