Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Biosynthesis of antioxidant xanthan gum by Xanthomonas campestris using substrates added with moist olive pomace
 
 
Titel: Biosynthesis of antioxidant xanthan gum by Xanthomonas campestris using substrates added with moist olive pomace
Auteur: Crugeira, P.J.L.
Almeida, H.H.S.
Marcet, I.
Rendueles, M.
Pires, M.G.
Rafael, H.M.
Rodrigues, A.I.G.
Santamaria-Echart, A.
Barreiro, M.F.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's 210-218
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland