Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of handling and storage stability of spray dried protein hydrolysates from sardine (Sardina pilchardus) processing by-products: Effect of enzymatic hydrolysis time, spray drying temperature and maltodextrin concentration
 
 
Titel: Evaluation of handling and storage stability of spray dried protein hydrolysates from sardine (Sardina pilchardus) processing by-products: Effect of enzymatic hydrolysis time, spray drying temperature and maltodextrin concentration
Auteur: Chiodza, Kudzai
Goosen, Neill J.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's 1-22
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland