Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Assessment the influence of different drying methods and pre-storage periods on garlic (Allium Sativum L.) aroma using electronic nose
 
 
Titel: Assessment the influence of different drying methods and pre-storage periods on garlic (Allium Sativum L.) aroma using electronic nose
Auteur: Makarichian, Alireza
Amiri Chayjan, Reza
Ahmadi, Ebrahim
Mohtasebi, Seyed Saeid
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's 198-211
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland