Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Design space of the formulation process of a food suspension by D-optimal mixture experiment and functional data analysis
 
 
Titel: Design space of the formulation process of a food suspension by D-optimal mixture experiment and functional data analysis
Auteur: Fidaleo, Marcello
Miele, Nicoletta A.
Armini, Vincenzo
Cavella, Silvana
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's 128-138
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland