Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of geometry and orientation of food products on heating uniformity during radio frequency heating
 
 
Titel: Effects of geometry and orientation of food products on heating uniformity during radio frequency heating
Auteur: Bedane, Tesfaye F.
Erdogdu, Ferruh
Lyng, James G.
Marra, Francesco
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's 149-160
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland