Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effects of dual-frequency ultrasound with different energy irradiation modes on the structural and emulsifying properties of soy protein isolate
 
 
Titel: Effects of dual-frequency ultrasound with different energy irradiation modes on the structural and emulsifying properties of soy protein isolate
Auteur: Huang, Liurong
Zhang, Wenxue
Ding, Xiaona
Wu, Zhengfen
Li, Yunliang
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 419-426
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland