Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
 
  ENHANCEMENT OF THE PERFORMANCE OF SOUR CHERRY JUICE CONCENTRATION PROCESS IN VACUUM EVAPORATOR BY ASSISTING OHMIC HEATING SOURCE
 
 
Titel: ENHANCEMENT OF THE PERFORMANCE OF SOUR CHERRY JUICE CONCENTRATION PROCESS IN VACUUM EVAPORATOR BY ASSISTING OHMIC HEATING SOURCE
Auteur: Sabanci, Serdal
Icier, Filiz
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 269-279
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland