Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymatic extraction of oil and protein from almond cake on the physicochemical and functional properties of protein extracts
 
 
Titel: Effects of enzymatic extraction of oil and protein from almond cake on the physicochemical and functional properties of protein extracts
Auteur: de Souza, Thaiza S.P.
Dias, Fernanda F.G.
Koblitz, Maria Gabriela B.
de Moura Bell, Juliana M.L.N.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 280-290
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland