Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of aroma and phenolic composition of carrot (Daucus carota ‘Nantes’) powders obtained from intermittent microwave drying using GC–MS and LC–MS/MS
 
 
Titel: Characterization of aroma and phenolic composition of carrot (Daucus carota ‘Nantes’) powders obtained from intermittent microwave drying using GC–MS and LC–MS/MS
Auteur: Keser, Duygu
Guclu, Gamze
Kelebek, Hasim
Keskin, Muharrem
Soysal, Yurtsever
Sekerli, Yunus Emre
Arslan, Aysel
Selli, Serkan
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 350-359
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland