Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic generation of lactulose in sweet and acid whey: Feasibility study for the scale up towards robust processing
 
 
Titel: Enzymatic generation of lactulose in sweet and acid whey: Feasibility study for the scale up towards robust processing
Auteur: Schmidt, Christian M.
Nedele, Ann-Kathrin
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 329-336
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland