Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Thermosonication applied on camu–camu nectars processing: Effect on bioactive compounds and quality parameters
 
 
Titel: Thermosonication applied on camu–camu nectars processing: Effect on bioactive compounds and quality parameters
Auteur: do Amaral Souza, Francisca das Chagas
Gomes Sanders Moura, Leonardo
de Oliveira Bezerra, Karina
Paiva Lopes Aguiar, Jaime
Moreira Mar, Josiana
Sanches, Edgar Aparecido
dos Santos, Felipe Faccini
Bakry, Amr M.
Nicolau Paulino, Bruno
Campelo, Pedro Henrique
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's 212-218
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland