Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Impact of processing conditions on microstructure, texture and chemical properties of model cheese from sheep milk
 
 
Titel: Impact of processing conditions on microstructure, texture and chemical properties of model cheese from sheep milk
Auteur: Aldalur, Ane
Ong, Lydia
Bustamante, María Ángeles
Gras, Sally L.
Barron, Luis Javier R.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's 160-169
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland