Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of non-dewaxed propolis by freeze-drying and spray-drying using gum Arabic, maltodextrin and inulin as coating materials
 
 
Titel: Encapsulation of non-dewaxed propolis by freeze-drying and spray-drying using gum Arabic, maltodextrin and inulin as coating materials
Auteur: Šturm, Luka
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan
Istenič, Katja
Ota, Ajda
Megušar, Polona
Slukan, Anže
Humar, Miha
Levic, Steva
Nedović, Viktor
Kopinč, Rok
Deželak, Matjaž
Pereyra Gonzales, Adriana
Poklar Ulrih, Nataša
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's 196-211
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland