Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation time on nutritional components of red-fleshed apple cider
 
 
Titel: Effect of fermentation time on nutritional components of red-fleshed apple cider
Auteur: Zuo, Weifang
Zhang, Tianliang
Xu, Haifeng
Wang, Chao
Lu, Mosen
Chen, Xuesen
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's 276-285
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland