Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure analysis of high pressure induced gelatinization of maize starch in the presence of hydrocolloids
 
 
Titel: Microstructure analysis of high pressure induced gelatinization of maize starch in the presence of hydrocolloids
Auteur: Schneider Teixeira, A.
Deladino, L.
García, M.A.
Zaritzky, N.E.
Sanz, P.D.
Molina-García, A.D.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 119-130
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland