Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
 
  A novel method to assess the mechanical behavior of Asian noodles during the sheeting process. I. The effect of repeated lamination
 
 
Titel: A novel method to assess the mechanical behavior of Asian noodles during the sheeting process. I. The effect of repeated lamination
Auteur: Salimi Khorshidi, Ali
Hatcher, Dave W.
Page, John H.
Scanlon, Martin G.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 131-136
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland