Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Non-isothermal drying of garlic slices (Allium sativum, L.): Wave period and initial temperature of the heating/cooling effect
 
 
Titel: Non-isothermal drying of garlic slices (Allium sativum, L.): Wave period and initial temperature of the heating/cooling effect
Auteur: López-Ortiz, A.
Rodríguez-Ramírez, J.
Méndez-Lagunas, L.L.
Martynenko, A.
Pilatowsky-Figueroa, I.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 83-92
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland