Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Application of pervaporation and nanofiltration membrane processes for the elaboration of full flavored low alcohol white wines
 
 
Titel: Application of pervaporation and nanofiltration membrane processes for the elaboration of full flavored low alcohol white wines
Auteur: Salgado, Camila M.
Fernández-Fernández, Encarnación
Palacio, Laura
Carmona, Francisco J.
Hernández, Antonio
Prádanos, Pedro
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 101 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland