Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Minimal Food Effect for Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Bioavailability from Omega-3 Acid Ethyl Esters with an ALT based formulation
 
 
Titel: Minimal Food Effect for Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Bioavailability from Omega-3 Acid Ethyl Esters with an ALT based formulation
Auteur: Daak, Ahmed
Lopez-Toledano, Miguel
Thorsteinsson, Thorsteinn
Maki, Kevin
Johns, Colleen
Rabinowicz, Adrian
Sancilio, Frederick
Verschenen in: Journal of clinical lipidology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 3 pagina's 1 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland