Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 205 gevonden artikelen
 
 
  O12 Utilizing Sensory Evaluation Methodology in the Development of Plant-based Protein Entrees for the National School Lunch Program (NSLP)
 
 
Titel: O12 Utilizing Sensory Evaluation Methodology in the Development of Plant-based Protein Entrees for the National School Lunch Program (NSLP)
Auteur: Lindke, Allie
Morris, Debra
Cotwright, Caree
Smith, Travis
Birch, Leann
Cox, Ginnefer
Verschenen in: Journal of nutrition education & behavior
Paginering: Jaargang 52 () nr. 7S pagina's S6
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 205 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland