Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Changes on Dough Rheological Characteristics and Bread Quality as a Result of the Addition of Germinated and Non-Germinated Soybean Flour
 
 
Titel: Changes on Dough Rheological Characteristics and Bread Quality as a Result of the Addition of Germinated and Non-Germinated Soybean Flour
Auteur: Rosales-Juárez, Maribel
González-Mendoza, Beatriz
López-Guel, Emigdio C.
Lozano-Bautista, Flora
Chanona-Pérez, Jorge
Gutiérrez-López, Gustavo
Farrera-Rebollo, Reynold
Calderón-Domínguez, Georgina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 1 (2007) nr. 2 pagina's 152-160
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland