Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Quality and Digestibility Characteristics of Resistant Starch-Enriched Pasta
 
 
Titel: Evaluation of Quality and Digestibility Characteristics of Resistant Starch-Enriched Pasta
Auteur: Gelencsér, Tímea
Gál, Veronika
Hódsági, Mária
Salgó, András
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 1 (2007) nr. 2 pagina's 171-179
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland