Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Pasta made with sorghum flour is a valid alternative in the gluten-free diet, reducing metabolic disorders and nutritional deficiencies
 
 
Titel: Pasta made with sorghum flour is a valid alternative in the gluten-free diet, reducing metabolic disorders and nutritional deficiencies
Auteur: Gasbarrini, Giovanni Battista
Bibbò, Stefano
Cammarota, Giovanni
Gasbarrini, Antonio
Verschenen in: Digestive and liver disease
Paginering: Jaargang 53 () nr. 11 pagina's 1527-1528
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland