Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Quantity Preparation on the Ascorbic Acid Content of Cabbage Salad1
 
 
Titel: Effect of Quantity Preparation on the Ascorbic Acid Content of Cabbage Salad1
Auteur: WILCOX, ETHELWYN B.
NEILSON, ALICE M.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 23 () nr. 3 pagina's 223-225
Jaar: 1947
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland