Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Effect of addition of fermented bean seed flour on the content of bioactive components and nutraceutical potential of wheat wafers
 
 
Titel: Effect of addition of fermented bean seed flour on the content of bioactive components and nutraceutical potential of wheat wafers
Auteur: Jakubczyk, Anna
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 245-251
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland