Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic characteristics in Saccharomyces cerevisiae strains: Properties for application in food industries
 
 
Titel: Probiotic characteristics in Saccharomyces cerevisiae strains: Properties for application in food industries
Auteur: Fernandez-Pacheco, Pilar
Arévalo-Villena, María
Bevilacqua, Antonio
Corbo, Maria Rosaria
Briones Pérez, Ana
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 332-340
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland